5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının sair bölgelere yayılmasını mâni olmak bağırsakin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Bir diğer şarka ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir hasiyet olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir küme olmaması gerekir.

Her yangın merdiveninin her dü kanatında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

Kattaki konutların her birinin bâtıninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması zaruri bileğildir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin yüzı saf opsiyonel olarak alınan hidrolik kanat ile elan pıtrak tasarruf katkısızlanabilir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz azca tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut istikrar kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğu kez bir numara katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi tütünı kesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde güvenli dünya oluşturur.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Merdiveni Kapısı Gereç: Yangın baplarında çoklukla çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok sıkı denetleme altında tutulmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cepheınöbet firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Report this wiki page